OVER

AMAZE!

“Gepreesd met Amaze, longen uit mijn lijf, en kippenvel all over bij het machtige lied In de hemel is de Heer. Voor Hem ging het dak eraf.” – Linda, A Meezing Praise

“Mooie invulling van de dienst, Wij kijken er met heel veel plezier op terug en zagen het als echte meerwaarde”, Korné, Evangelische Gemeente Enschede

“Geweldige muzikale ondersteuning gehad bij onze jongerendienst in de Hervormde kerk te Enter.” Gerben, Hervormde Gemeente Enter

“Enorm genoten van aanstekelijk en professioneel @AmazeEnschede!” Bennie, Come Zelhem

HIER STAAN

WE VOOR

Amaze! is een praiseband. We spelen de bekende praise- en worshipnummers.

Praiseband Amaze! daagt je uit om je te verwonderen, te verbazen over de grootheid van God.

Gedreven om mensen voor te gaan in aanbidding en lofprijzing. Gedreven om met enthousiasme voor God en Zijn onmetelijke liefde anderen aan te steken.

Amaze! wil met haar muzikale begeleiding een beleving neerzetten die anderen uitnodigt uit hun dak te gaan voor Jezus! Waar ben je anders praiseband voor?

Zingen, juichen, stil zijn, luisteren, fluisteren: dit alles alleen voor Hem!
Hem alleen komt alle eer toe, voor Hem alleen applaus!

Misschien ken je ons van de samenwerking met rapper Queen P op haar single ‘God maakt vrij’, van de optredens tijdens Thank God Its Pasen in Poppodium Atak in Enschede of van het voorprogramma van The Passion 2015 in Enschede.

DE BAND

Wil jij ook op de hoogte blijven van alles over Amaze! of ons boeken als praiseband? Volg ons dan op Facebook, Twitter en YouTube!

Bas ter Horst
De onverstoorbare basis van Amaze. Steady en kalm als het kan, maar noten pompend als het moet. Altijd precies op tijd en geen tel te laat. Kortom, onze ideale bassist!  
Marije Versteeg
Beleving, dat is Marije. Prachtig gezongen en ieder woord gemeend, en dat hoor je. Verder maakt ze graag onze close-harmony koortjes.  
Marjolijn Bouman
Expressie, krachtige vocalen en misschien wel de meest ervaren zangeres van Amaze. Waarschijnlijk zie je haar op zondagochtend wel eens voorbij komen in Nederland Zingt.  
Rebecca Duinkerken
Zoveel power in het hoog, dat is maar weinig sopranen gegund. Maar dat is lang niet alles wat ze kan. Wacht maar tot je haar hoort in een kippenvelballad.  
Erwin Mol

Erwin Mol

Drums en zang

  Powerdrummer met een rockverleden. Ook heeft hij een milde voorkeur voor subtiel percussie-werk op cajon en djembé als het nummer daarom vraagt, maar als het liedje het nodig heeft: double-bass!!  

Erwin Mol

Drums en zang

Frank Bouman

Frank Bouman

Gitaar

Je kunt nooit te veel gitaren of pedaaltjes meenemen, dat is Franks lijfspreuk.Subtiel gitaartapijt of vlammende solo: het is wel altijd in dienst van het liedje.  

Frank Bouman

Gitaar

Niek Bos

Niek Bos

Toetsen en zang

Toetsenwonder met zijn twee rooie rakkers. Piano, synthtapijten of functionele freaky sounds…Niek draait er zijn hand niet voor om maar zijn knoppen wel!  

Niek Bos

Toetsen en zang